116d

24990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Навигација BUSINESS
Внатрешност, Штоф, антрацит
Кожно обложен управувач
Внатрешен трим, сатен-сребрен мат
Bluetooth Hands-Free со USB
Сервотроник
BMW LA фелни, 16"
Приказ на притисок на пневматици
Сет за репарација на пневматик
Внатрешен ретровизор со самозатемнување
PDC контрола на растојание при паркирање
Светла за магла
Сензори за дожд
Темпомат со функција за сопирање
Навигација BUSINESS
Автоматско заклучување при тргнување
Сила на моторот 85 kw (116 кс)
Работна зафатнина 1496 см3
Год. на производство 2018
Прва регистрација 05.02.2018
Менувач Автоматски
Изминати километри 52040