C 220 D

37990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
COMAND ONLINE навигација
Активен паркинг асистент со задна камера
Led High performance светла
Греење на предни седишта
Ергономски пакет
Пакет со ретровизори
Smartphone интеграција
Сензор за дожд
Резервоар со зголемен капацитет
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 52000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 143 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Изминати километри 113.865 km
Менувач автоматски 9G - TRONIC