E 200d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE внатрешност
AVANTGARDE надворешност
Металик боја
16’ Aлуминиумски фелни
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
Пакет за ретровизори
COMAND ONLINE Навигациски уред
Aсистент за долго светло
Греење на предни седишта
Зголемен резервоар за гориво 80 l
DVD Плеер
LED светла
Цена на ново возило 60.400
Бр. на цилиндри 4R
Сила на моторот 100 kw ( 136кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2015
Прва регистрација 2015
Изминати километри 101.215
Менувач автоматски 7G-TRONIC