E 220 D

37990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за заштита на пешаци
Греење на предни седишта
Амбиентално осветлување
LED High performance светла
Пакет со ретровизори
17'' алуминиумски фелни
Препознавање на сообраќајни знаци
Резервоар со зголемен капацитет
Smartphone интеграција
Цена на ново возило 80000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 142 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2017
Изминати километри 118.240 km
Менувач автоматски 9G -TRONIC