E 220d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE Внатрешност
AVANTGARDE Надворешност
Пакет за ретровизори
Пакет за комфорни седишта
Металик боја
Камера за возење наназад
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
Аналоген часовник
Амбиентално осветлување
Греење на предни седишта
Интеграција за smartphone
Тouchpad
Зголемен резервоар за гориво
COMMAND навигација
Црно дрво во интериерот
Widescreen cockpit
Систем за препознавање на возило во мртов агол
Ергономски пакет
Велурни патосници
MULTIBEAM светла
Цена на ново возило 74.850
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 143 kw ( 194 кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 35.810
Менувач автоматски 9G-TRONIC