S 350d 4Matic Long

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет
Designo diamond металик боја
Пакет за заштита од сонце
KEYLESS GO пакет
MULTIBEAM LED светла
Паркинг пакет со 360° камера
Меморски пакет
Клуч бел/хромиран со висок сјај
Кафено дрво со отворени пори во ентериерот
Осветлени прагови Mercedes Benz во вратите
Електрични задни седишта со меморија
Пакет за помош при возење
Климатизирани задни седишта
Панорамски сончев кров
THERMOTRONIC клима уред
BURMESTER surround sound system
Затемнети стакла позади
Серво затварање на врати
Премиум амбиентално осветлување
Греење на предни седишта
Цена на ново возило 140.713
Бр. на цилиндри V6
Сила на моторот 210 kw ( 286 кс )
Работна зафатнина 2925
Год. на производство 2018
Прва регистрација 2018
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 73.710