Premium Used услуги

Зошто сме единствени?

Premium Used – Мак Аутостар е единствен салон кој нуди користени возила Mercedes-Benz, Audi, BMW, кои се НЕ ПОСТАРИ од 5 години и со мал број изминати КИЛОМЕТРИ.

Нашата компанија се грижи, идните сопственици на возилата да се чувствуваат пријатно и сигурно и за таа цел обезбедивме БЕСПЛАТНО СЕРВИСИРАЊЕ на возилото пред испорака, БЕСПЛАТНО ПОЛИРАЊЕ, како и БЕСПЛАТНО ХЕМИСКО чистење на внатрешноста.

Сигурноста, исто така ја потврдуваме и со обезбедување 6 МЕСЕЧНО БЕСПЛАТНО отстранување на евентуални дефекти.

Како подарок за нашите идни клиенти, обезбедуваме и БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА на возилото.

Се надеваме дека нашата понуда го докажува нашето мото

Premium Used – Премиум услуги