A 180

34990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

PROGRESIVE пакет
LED High Performance светла
Амбиентално осветлување
KEYLESS старт функција
Греачи на предни седишта
Hard Drive навигација
MBUX Функција
Комфорна амортизација
Активен систем за заштита на пешаци
Активен паркинг асистент
Активен систем за мртов агол
Препознавање на сообраќајни знаци
Активен систем за одржување на правец во лента
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 44000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 100kw (136 кс)
Работна зафатнина 1332 cm3
Год. на производство 2020
Прва регистрација 2020
Изминати километри 17.258 km
Менувач автоматски 7G - TRONIC