A 180

35990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

PROGRESIVE пакет во внатрешноста
NIGHT пакет во надворешноста
LED High Performance светла
Активен систем за одржување на правец во лента
Активен паркинг асистент со задна камера
Панорамски покрив
HARD DRIVE навигација
Амбиентално осветлување
KEYLESS старт функција
Активен систем за заштита на пешаци
Препознавање на сообраќајни знаци
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 46000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 100kw (136 кс)
Работна зафатнина 1332 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Менувач автоматски 7G -TRONIC
Изминати километри 35.560 km