A 180d

29990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

PROGRESIVE пакет
LED High Performance светла
Активен систем за одржување на правец во лента
Активен паркинг асистент PARKTRONIC
Активен адаптивен темпомат DISTRONIC
Продолжени MBUX функции
Комфорна амортизација
THERMOTRONIC автоматски клима уред
KEYLESS старт функција
Hard Drive навигација
Греачи на предни седишта
Активен систем за заштита на пешаци
Пакет со ретровизори со автоматско затемнување
Воздушно перниче за колена
Сензори за дожд
Препознавање на сообраќајни знаци
ECO start/stop функција
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 52000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 85kw (116 кс)
Работна зафатнина 1461 cm3
Год. на производство 2018
Прва регистрација 2018
Менувач автоматски 7G -TRONIC
Изминати километри 98.915