A 180 d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Audio 20 CD
LED High Performance headlamp
Urban дизајн линија
Еco start/stop функција
Aктивен асистент за кочење
17’ алуминиумски бандажи
Цена на ново возило 31.990
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 80 kw (109 ks)
Работна зафатнина 1461 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Менувач автоматски 7G-Tronic
Изминати километри 25.560