A 180

22500 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

ARTICO кожа во внатрешноста
GARMIN навигација
7 степен автоматски менувач
Led high-performance светла
Пакет со ретровизори
Паркинг пакет
Комфорна сузпензија
Адаптивни светла при кочење
8 инчи медиа дисплеј
Автоматски сензори за дожд
Активен асистент за препознавање на умор
Адаптивни светла при кочење
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 35.500
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 90 kw (122кс)
Работна зафатнина 1595 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 110.440
Менувач автоматски 7G-DCT