A 200

35990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
LED High Performance светла
Активен паркинг асистент со 360 степени камера
HARD DRIVE навигација
Амбиентално осветлување
KEYLESS старт функција
Панорамски покрив
Греачи на предни седишта
Сензори за дожд
Активен систем за одржување на правец во лента/
19'' AMG алуминиумски фелни
Цена на ново возило 35990
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 120kw (163 кс)
Работна зафатнина 1332 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Менувач автоматски 7G-DCT
Изминати километри 96.134 km