A 200

35990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

PROGRESIVE пакет во внатрешноста
LED High Performance светла
HARD DRIVE навигација
Амбиентално осветлување
KEYLESS старт функција
Греачи на предни седишта
Смартфон интеграција
Активен паркинг асистент
Активен систем за одржување на правец во лента
Активен систем за заштита на пешаци
Препознавање на сообраќајни знаци
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 65000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 120kw (163 кс)
Работна зафатнина 1332 cm3
Год. на производство 2022
Прва регистрација 2022
Менувач автоматски 7G -TRONIC
Изминати километри 21.961 km