C 200d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE надворешност
AVANTGARDE внатрешност
Driving assistance пакет
Греачи на предни седишта
17’ Алимуниумски бандажи
Аudio 20 CD
ЛЕД Интелигентен Систем за осветлување
Лумбална поддршка
Ергономски пакет
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
Систем за превенција од удар Collusion warning
Зголемен резервоар за гориво
Амбиентално осветлување
Garmin навигација
Урасни елементи алуминиумски трим
Цена на ново возило 54.650
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 100 kw ( 136кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 42.800
Менувач автоматски 7G-TRONIC