C 200d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE внатрешност
AVANTGARDE надворешност
Активен паркинг асистент
LED светла
Touchpad
Зголемен резервоар за гориво
Амбиентално осветлување
Греачи на предни седишта
Audio 20 CD
Алуминиумски трим
17” алуминиумски бандажи
Пакет комфорни седиста
Цена на ново возило 54.500
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 100 kw ( 136кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 87.900
Менувач автоматски 7G-TRONIC