C 220 D

37990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
MULTIBEAM LED светла
Активен паркинг асистент со задна камера
Амбиентално осветлување
Асистент за мртов агол
Активен асистент за заштита на пешаци
Греење на предни седишта
COMMAND ONLINE навигација
Препознавање на сообраќајни знаци
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 65000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 142 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Изминати километри 90.300 km
Менувач автоматски 9G -TRONIC