C 220d

------ €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG надворешност
AVANTGARDE внатрешност
Металик боја
Пакет за ретровизори
Ергономски пакет
Паркинг пакет
Амбиентално осветлување
LED светла
Алуминиумски трим
АMG 19” алуминиумски бандажи
Зголемен резервоар за гориво
Comand Online навигација
Пушачки пакет
Touchpad
Велурни патосници
Двоен држач за чаши
Цена на ново возило 65.990
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125kw (170 кс)
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 63.760
Менувач автоматски 7G-TRONIC