C 220d

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен асистент за одржување лента
Асистент за препознавање сообраќајни знаци
Автоматско затемнување на ретровизори
DISTRONIC адаптивен темпомат
Ергономски пакет
Активен асистент за мртов агол
PRE SAFE Активен асистент при кочење
Паркинг пакет со задна камера
Греење на предни седишта
Led Intelligent светла
Пакет со ретровизори
Сончев покрив
Амбиентално осветлување
Резервоар со зголемен капацитет
Aдаптивни светла при кочење
Активен систем за заштита на пешаци
Сензори за дожд
COMMAND навигација
Smartphone интеграција
17'' алуминиумски фелни
+ тркала
Цена на ново возило 68.700
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2018
Изминати километри 81.120
Менувач автоматски 9G-TRONIC