C 220d 4Matic Coupe

- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG Line Внатрешност
AMG Line Надворешност
Црно дрво во ентериерот
Паркинг пакет со задна камера
Пакет за ретровизори
Анологен часовник
Дупли држач за чаши
AD Blue резервоар со зголемен капацитет
COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS
GARMIN навигација
AUDIO 20 CD
LED светла
Греење на седишта напред
Амбиентално осветлување
KEYLESS GO функција за старување
Резервоар за гориво со зголемен капацитет
Цена на ново возило 62.890
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 90.490
Менувач автоматски 9G-TRONIC