C 250d 4Matic Coupe

38990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

АМГ пакет внатре
АМГ пакет надвор
Паркинг пакет
Пакет за ретровизори
DYNAMIC SELECT
Пакет за комфор на седишта
Систем за превенција на судар
Пакет за остави
Брисачи со сензор за дожд
Пред-инсталација за GARMIN навигација
AIRMATIC воздушна суспензија
Украсни елементи од црно дрво
Зголемен резервоар 66л
KEYLESS-GO стартување на копче
Амбиентално осветлување
ЛЕД Интелигентни Светла
HEAD-UP дисплеј
АУДИО 20 ЦД
Цена на ново возило 72.300
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 150 kw (204 кс)
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 106.280
Менувач автоматски 9G-TRONIC