C 220d 4Matic Coupe

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG надворешност
AMG внатрешност
АМG патосници
Амбиентално осветлување
LED светла
Проширени MBUX функции
Паркинг пакет со задна камера
Пакет за ретровизори
Греење на предни седишта
Smartphone интеграција
Голем дигитален екран
Двоен држач за чаши
TIREFIT - пакет за репарација на гума
KEYLESS-Start - стартување на моторот на копче
Aлуминиумски фелни АMG 18” дизајн со 5 двојни краци
Активен асистент за кочење
SD card Навигација
Зголемен резервоар за гориво
Аналоген часовник
Пакет за остави
Украсни елементи од антрацит дрво со отворени пори
Цена на ново возило 64.990
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 143 kw ( 194 кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Изминати километри 22.730
Менувач автоматски 9G-TRONIC