C 220d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE надворешност
AVANTGARDE внатрешност
Пакет за ретровизори
Пакет комфорни седишта
Металик боја
Греачи на предни седишта
16’ Алимуниумски бандажи
Аudio 20 CD
Активен асистент за кочење
Велурни патосници
Паркинг пакет
SD card навигација
LED светла
Зголемен резервоар за гориво
Амбиентално осветлување
Цена на ново возило 65.990
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125kw (170 кс)
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2015
Прва регистрација 2015
Изминати километри 67.810
Менувач автоматски 7G-TRONIC