C 250d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

TIREFIT систем за репарација на гума
AMG внатрешност
Црно дрво во ентериерот
AMG надворешност
AIRMATIC воздушна суспензија
18 АМГ бандажи со 5 краци
Пакет за паркирање: Активен асистент + Камера за возење наназад
Пакет за ретровизори: Ел.склполиви+автоматско затемнување
Пакет за комфор на седишта
Амбиент пакет: Стакло со заштита од топлина и бучава+Амбиентално осветлување
Резервоар со зголемен капацитет за Аdblue
Упатство на српски јазик
Систем за превенција на судар
Без ознаки
Пакет за остави
Брисачи со сензор за дожд
Припрема за Garmin
Garmin навигација
Долна зашита на мотор
АУДИО 20 Цд
Активна контрола на долго светло
ЛЕД Интелигентен Систем за осветлување
Стартување на возилото на копче
Зголемен резервоар
Цена на ново возило 72.960
Сила на моторот 150 kw (204 кс)
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 99.820 км
Менувач Автоматски 9-G