C 300 4Matic

61990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
LED High Performance светла
Активен асистент за заштита на пешаци
Aмбиентално осветлување
Активен асистент за држење во лента
Night пакет
KEYLESS GO
Smartphone интеграција
Греење на предни седишта
19'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 85000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 190kw (258 ks)
Работна зафатнина 1999 cm3
Год. на производство 2023
Прва регистрација 2023
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 26.062 km