C 300h

34990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент
Активен асистент за заштита на пешаци
GARMIN навигација
Сензори за дожд
Греење на предни седишта
Амбиентално осветлување
LED HIGH PERFORMANCE светла
KEYLESS START
Пакет со ретровизори
17'' алуминиумски фелни
Резервоар со зголемен капацитет
Aдаптивни светла при кочење
Препознавање на сообраќајни знаци
Воздушно перниче за колена
Цена на ново возило 68.600
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 150kw (204 кс + 27кс)
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 83.930
Менувач автоматски 9G-TRONIC