CLA 180

37990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

PROGRESIVE пакет во внатрешноста
PROGRESIVE пакет во надворешноста
ктивен паркинг асистент
Греење на предни седишта
LED High Performance светла
Smartphone интеграција
HARD DRIVE навигација
Aмбиентално осветлување
Препознавање на сообраќајни знаци
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 48000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 100 kw (136 ks)
Работна зафатнина 1332 cm3
Год. на производство 2022
Прва регистрација 2022
Менувач автоматски 7G-DCT
Изминати километри 30.948 km