CLA 180 d

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG внатрешност
AMG надворешност
КЕYLESS GO старт функција
THERMOTHRONIC автоматска клима
Мемориски пакет на седишта
Припрема за навигација
Панорамски кров
Задна камера
Смартфон интеграција
Активен паркинг асистент PARKTRONIC
LED High performance светла
Воздушно перниче за колена
AMG спортска суспензија
18" алуминиумски фелни
Цена на ново возило 47.900
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 80 kw (109кс)
Работна зафатнина 1461 cm3
Година на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 81.099
Менувач автоматски 7G-DCT