CLA 200d

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
LED High Performance светла
Активен систем за одржување на правец во лента
Активен систем за превенција на судар
Активен систем за мртов агол
Панорамски покрив
Комфорна амортизација
THERMOTRONIC автоматски клима уред
KEYLESS GO
Паркинг пакет со задна камера
Активен систем за заштита на пешаци
Пакет со ретровизори
Активен систем за препознавање на умор
Меморија на седишта
Автоматски систем за држење во лента
ECO start/stop функција
Спортска суспензија
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 59000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 100kw (136 кс)
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Менувач автоматски 7G-Tronic
Изминати километри 71.280