CLA 200d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Urban пакет
Камера за возење наназад
7G-TRONIC автоматски менувач
Радио Аудио 20 CD
Активна конзола за долго светло
LED Светла
Цена на ново возило 60.400
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 100 kw ( 136 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2017
Менувач автоматски 7G-Tronic
Изминати километри 58.810