CLA 220d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

ARTICO кожа во ентериерот
Систем за распознавање на сообраќајни знаци
Smartphone интеграција
Активен систем против кражба
Tрим елементи во црна боја
Сензор за притисок во гуми
COMAND Online навигација
Греење на предни седишта
Led high-performance светла
Aктивен паркинг асистент
17'' алуминиумски фелни
Погон на 4 тракала
Harman Kardon премиум озвучување
Систем за распознавање на замор кај возачот
Комфорна амортизација
Зголемен резервоар за гориво
Активен систем за спречување на судар (Collision warning system)
Цена на ново возило 53.700
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 130kw (177 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Менувач автоматски 7G-Tronic
Изминати километри 90.360