CLS 350d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

COMAND ONLINE Навигациски уред
18’ Aлуминиумски фелни
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
MULTIBEAM светла
Пакет за ретровизори
Пакет со меморија на седишта
Двоен држач за чаши
Греачи на предни седишта
Греачи на задни седишта
Сончев кров
DVD плеер
Зголемен резервоар за гориво
Кожен ентериер
Систем против кражба
Аналоген часовник
Пакет за остави
Цена на ново возило 96.400
Бр. на цилиндри V6
Сила на моторот 190 kw ( 258кс )
Работна зафатнина 2987 cm3
Год. на производство 2015
Прва регистрација 2015
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 82.020