E 200 D

54990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во надворешноста
EXCLUSIVE пакет во внатрешноста
MULTIBEAM LED светла
Амбиентално осветлување
Активен паркинг асистент со задна камера
Греење на предни седишта
Меморија на предни седишта
Smartphone интеграција
BURMESTER премиум озвучување
Препознавање на сообраќајни знаци
Резервоар со зголемен капацитет
Активен асистент за заштита на пешаци
Асистент за мртов агол
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 81000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 118 kw (160) ks
Работна зафатнина 1597 cm3
Год. на производство 2020
Прва регистрација 2020
Изминати километри 51.380 km
Менувач автоматски 9G - TRONIC