E 200d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE надворешност
AVANTGARDE внатрешност
Kaмера за возење наназад
17’ Aлуминиумски фелни
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
Двоен држач за чаши
COMAND ONLINE Навигациски уред
Тouchpad
Аналоген часовник
Систем против кражба
Амбиентално осветлување
Лумбална поддршка
LED светла
Aluminum trim
Зголемен резервоар за гориво
Пакет за остави
Цена на ново возило 60.400
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 110 kw ( 150кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 27.01.2017
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 43.200