E 200d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

EXCLUSIVE внатрешност
EXCLUSIVE надворешност
COMAND ONLINE Навигациски уред
MULTIBEAM LED
Мемориски пакет за седишта
Паркинг пакет со 360 ° камера
Асистент за мртов агол
Widescreen cockpit
Аналоген часовник
Пакет за остави
Двоен држач за чаши
Адаптивна контрола на долго светло
Лумбална поддршка
Пакет за ретровизори
Apple и Android smartphone интеграција
17” Aлуминиумски бандажи
Зголемен резервоар за гориво
Премиум амбиентално осветување
Велурни патосници
Цена на ново возило 70.400
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 118 kw (163кс)
Работна зафатнина 1598
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 23.800