E 200d

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE во внатрешноста
AVANTGARDE во надворешноста
12.3 инчи медиа дисплеј
Пакет со ретровизори
Паркинг пакет со задна камера
Комфорни седишта со лумбарна поддршка
GARMIN Навигација
Двоен држач за чаши
Воздушно перниче за колена
Амбиентално осветлување
Аналоген Часовник
Активен систем за заштита на пешаци
Led high-performance светла
17'' алуминиумски фелни
Електрична кука
Цена на ново возило 66.800
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 110kw (150 кс)
Работна зафатнина 1950cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 66.700