E 220 CDI

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

SPORT надворешност
AVANGARDE внатрешност
Асистент за долго светло
Аудио 20 CD
17' алуминиумски фелни
Пушачки пакет
ПАркинг сензори со PARKTRONIC
Start/Stop функција
Цена на ново возило 54.000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125 kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2012
Прва регистрација 2012
Менувач автоматски 7 брзини
Изминати километри 85.030