E 220 D

59990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за заштита на пешаци
LED High performance светла
Греење на предни седишта
Амбиентално осветлување
Резервоар со зголемен капацитет
Aдаптивни светла при кочење
Smartphone интеграција
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 91000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 142 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Изминати километри 32.240 km
Менувач автоматски 9G - TRONIC