E 220 D 4Matic

64500 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
LED High Performance светла
Греење на предни седишта
Aмбиентално осветлување
Активен асистент за заштита на пешаци
Пакет со ретровизори
Активен асистент за држење во лента
Aдаптивни светла при кочење
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 85000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 143 kw (194ks)
Работна зафатнина 1993 cm3
Год. на производство 2023
Прва регистрација 2023
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 14.405 km