E 220 D

44990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста/
Активен паркинг асистент со задна камера
MULTIBEAM LED светла
Греење на предни седишта
Активен асистент за заштита на пешаци
Асистент за мртов агол
COMAND ONLINE навигација
Амбиентално осветлување
Пакет со ретровизори
Препознавање на сообраќајни знаци
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 80000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 142 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 72.590 km
Менувач автоматски 9G -TRONIC