E 220 D

62990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за заштита на пешаци
LED High performance светла
Амбиентално осветлување
MBUX навигација
Греење на предни седишта
Асистент за мртов агол
Препознавање на сообраќајни знаци
Воздушно перниче за колена
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 83000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 142 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2022
Прва регистрација 2022
Изминати километри 34.348 km
Менувач автоматски 9G -TRONIC