E 220 D

44990 €

38600 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за заштита на пешаци
Асистент за мртов агол
Амбиентално осветлување
MULTIBEAM LED светла
COMAND ONLINE навигација
Пакет со ретровизори
Резервоар со зголемен капацитет
Препознавање на сообраќајни знаци
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 80000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 142 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 72.590 km