E 220 D

62990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
EXCLUSIVE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за заштита на пешаци
Греење на предни седишта
Пакет со ретровизори/
LED High Performance светла
Aмбиентално осветлување
Активен асистент за држење во лента
Smartphone интеграцијa
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 84000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 143 kw (194ks)
Работна зафатнина 1993 cm3
Год. на производство 2022
Прва регистрација 2022
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 8.402