E 220 d

62990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

EXCLUSIVE пакет во надворешноста
AVANTGARDE пакет во внатрешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за заштита на пешаци
LED High Performance светла
Греење на предни седишта
Активен асистент за држење во лента
Smartphone интеграција
Aмбиентално осветлување
Smartphone интеграција
Цена на ново возило 82000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 143 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2022
Прва регистрација 2022
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 8.402 km