E 220 d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG Надворешност
AMG Внатрешност
Пакет за ретровизори
Паркинг пакет со камера
19” Алуминиумски АМG бандажи
LED светла
Греачи на предни седишта
Пакет за комфорни седишта
Систем за превенција на судар
Аналоген часовник
AMG патосници
Амбиентално осветлување
Двоен држач за чаши
Навигација
Зголемен резервар
Цена на ново возило 70.350
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 143 kw ( 194 кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2017
Изминати километри 51.300
Менувач автоматски 9G-TRONIC