E 220d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE Внатрешност
AVANTGARDE Надворешност
Пакет за ретровизори
Пакет за комфорни седишта
Камера за возење наназад
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
Аналоген часовник
Амбиентално осветлување
Греење на предни седишта
Интеграција за smartphone
Зголемен резервоар за гориво
Тouchpad
COMAND навигација
Widescreen cockpit
Црно дрво во интериерот
Систем за препознавање на возило во мртов агол
Ергономски пакет
Велурни патосници
Цена на ново возило 73.380
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 143 kw ( 194 кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 69.130
Менувач автоматски 9G-TRONIC