E 220d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE Внатрешност
AVANTGARDE Надворешност
Камера за возење наназад
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
Аналоген часовник
Амбиентално осветлување
Зголемен резервоар за гориво
Тouchpad
Велурни патосници
LED High Performance headlamp
Garmin® MAP PILOT навигација
Долна заштита на мотор
Кафено дрво со отворени пори
19-инчни бандажи
Цена на ново возило 71.360
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 143 kw ( 194 кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 84.360
Менувач автоматски 9G-TRONIC