E 220d 4Matic

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во ентериерот
EXCLUSIVE пакет во екстериерот
Трим елементи во дрво од орев
COMMAND online навигација
Асистент за препознавање сообраќајни знаци
Ергономски пакет
Aдаптивни светла при кочење
Активен паркинг асистент
Премиум амбиентално осветлување
Комфорна суспензија
Led high-performance светла
Греење на предни седишта
Резервоар со зголемен капацитет
Активен систем за заштита на пешаци
Автоматско затемнување на ретровизори
17'' алуминиумски фелни
Smartphone интеграција
Бежично полнење на телефон
Аналоген часовник
Цена на ново возило 75.000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 143 kw ( 194 кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 101.950
Менувач автоматски 9G-TRONIC