E 200d

52990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со 360 степени камера
Активен асистент за заштита на пешаци
17'' алуминиумски фелни
Меморија на предни седишта
Асистент за мртов агол
Греење на предни седишта
Амбиентално осветлување со 64 бои
LED High Performance светла
Пакет со ретровизори
Aдаптивни светла при кочење
Резервоар со зголемен капацитет
Aдаптивни светла при кочење
Препознавање на сообраќајни знаци
Воздушно перниче за колена
Smartphone интеграција
Цена на ново возило 86000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 118 kw (160 ks)
Работна зафатнина 1597cm3
Год. на производство 2020
Прва регистрација 2020
Изминати километри 35.075km
Менувач автоматски 9G -TRONIC