E 220D 4Matic

61990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
MULTIBEAM LED светла
MBUX навигација
Амбиентално осветлување
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за заштита на пешаци
Асистент за мртов агол
Smartphone интеграција
Греење на предни седишта
Резервоар со зголемен капацитет
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 86000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 142 kw (194 ks)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Изминати километри 21.951 km
Менувач автоматски 9G -TRONIC